Címkéim

ABC (5) advent (1) ajándék (28) album (4) állatok (4) American School of Needlework (1) angyal (5) anyák napja (2) Art Nouveau (2) Artesanato em PET (1) babzsák (2) beköszönés (2) bogár (1) Bridal Couture magazin (1) By Sam Hawkins (1) By Sue Cook (1) By Teresa Wentzler (1) By Terrece Beesley (1) Christmas Friends magazin (1) Cross My Heart Inc (1) Cross Stitch and Beading (1) Cross Stitch Australia (3) Cross Stitcher magazin (1) csibe (5) csillag (5) csizma (1) csomagolás (1) decoupage (3) design (1) diabetikus (1) díjak (5) Dimensions (2) DMC (1) download (15) drót (1) edényfogó (1) ELADÓ/RENDELHETŐ (10) esküvő (19) felirat (1) felvarró (5) filc (10) film (1) fonal (1) fonal átváltás (1) Fűszernövények (1) gépész (1) gépi hímzés (10) gomb (1) gondolatok... (1) gyerekeknek (8) gyerekszáj (1) gyerekszoba (4) gyermekekért (2) gyertya (1) gyöngy (3) gyöngyfűzés (1) gyöngyszövés (1) gyűrűpárna (4) hagyományok (3) harang (1) hímzés (15) Hírös Kötő Klub (1) hóember (6) hópehely (1) horgolás (5) hölgyek (4) húsvét (14) idézet (16) italok (2) járművek (5) játékok (21) Jeanette Crews Designs (1) Jill McDonald (1) Jill Oxton (4) kalendár (1) karácsony (32) karácsonyfa dísz (9) karikatúra (1) karkötő (3) katica (2) kávé (1) kendő (1) képek (27) képzés (1) keresztszemes (51) Keresztszemes magazin (1) kirándulás (6) kitűző (6) kokárda (1) konyha (2) könyvjelző (6) kötés-horgolás (16) kutya (1) lakberendezés (1) lepke (2) letöltés (19) lisztérzékenység (3) Looney Tunes (1) maci (1) macska (1) madarak (13) magasságmérő (1) mese (2) Mindennapok... (9) minta (39) mozdony (1) munkáim (48) naptár (2) Needle Treasures Borderlines (3) nosztalgia (1) növények (6) nyaklánc (1) nyár (2) nyuszi (6) OFF (5) órák (2) origami (4) ötletek (12) pályázat (1) papír (13) Parati guida de punto crochet (1) párna (3) páva (3) pénzkereset (1) PET palack (1) picasa (10) pingvin (1) quilling (4) recept (2) rénszarvas (1) Ross Originals (1) rózsa (4) ruha (4) sablon (1) sütemény (2) szalag (3) szalamandra (1) szaloncukor (1) szalvéta (1) szegély (1) szerelem (2) szilveszter (1) szitakötő (1) szív (2) születésnap (1) tábor (3) tájak (1) társasjáték (2) táska (5) teatasak (2) tél (1) télapó (5) tenger és part (1) termékminta (1) természetes anyagok (1) textil (2) The Gold Collection (2) Tina magazin (1) tojás (4) tojástartó (2) TOPP sorozat (1) Trabalhos em BARBANTE (1) Trabalhos em corche (1) Transformers (1) tutorial (3) Tündérek / Fairies (3) UB Design (1) újrahasznosítás (3) újság (13) üdvözlőlap (2) üveg (1) valentin nap (4) varrás (47) vers (5) vicc (1) videó (2) világnap (3) virág (19) zene (2) zenekar (1)

2010. szeptember 12., vasárnap

Én is megérkeztem! :)... de hogyan keveredtem ide? és ki is vagyok én?

Hosszas tanakodás után úgy döntöttem, hogy én is elkezdek blogolni, így elsősorban
köszöntök minden kedves bloggert és bloggerinát :)

Körülbelül egy hónapja lehetett, amikor itthon ücsörögtem, és azon gondolkoztam, hogy mivel is üssem el az időt, mire rájöttem, hogy kreatívkodhatnékom van... így neki álltam, és kerestem valami ötletet, hogy mit is csináljak. Akkor történt, hogy a google segítségével sok-sok szépet találtam... de annyit, hogy le is fagyasztottam a gépemet, mivel egy csomó weboldalt, blogot nyitottam meg a temérdek szépség láttán :)
Azt hiszem, elbűvöltetek!!! De nem is kicsit!!! :)
Hogy a rendszert életre leheljem ismételten és a bűvöletet tovább fokozhassam, fogtam magam, és egy word dokumentumot nyitva kimásolgattam a linkeket, hogy na, akkor szép sorjában megnézegetem őket... igen ám, de mikor ismét találtam új dolgokat, szépségeket... és mentegettem szépen... egyszercsak arra lettem figyelmes, hogy már 8 oldalnál tartok!!!
És még meri valaki azt állítani, hogy nincs szerelem első látásra??? Én mondom nektek, VAN! De egyszerre ennyi mindenbe szerelembe esni :P :D Én már tudok valamit :D
Szóval így találtam rátok... és maradtam a nyakatokon :)
Remélem tudtok majd tőlem is tanulni valamit, hasznos tagja lehetek a társaságotoknak! :)

De hogy ki is vagyon én? Elárulom nektek...
Egy egyszerű földi halandó, aki még a nagymamája szoknyája mellett üldögélt, és ámulva nézte, mi mindent tud alkotni két kéz, és egy kis fantázia, csak azért, hogy a kis unokának mindene meglegyen... Ott ültem, és néztem... aztán kis kezembe fogtam 5 évesen én is a darabokat, hogy a babámnak is ruhácskája legyen...
Aztán sajnos a sors elszólította mellőlem, és alkotásaim egy időre abba maradtak.
14 éves lehettem, mikor ismét megcsillant előttem a lehetőség. Általános iskolában lány technika órán üldögéltünk, mire a tanár előállt azzal az ötletével, hogy akkor hímezzünk. Még azt sem tudtam mi fán terem, igazán a technikát ő sem tudta átadni, de sarkallt egy kis otthoni munkára, amivel egy életre szívembe lopta magát a keresztszemes hímzés.
Az akkor még eléggé kezdetleges technikám (talán) idővel kinőtte magát, rájöttem hogyan lehet még szebb az alkotásom, miként kell az anyagokat, fonalakat használni... Aztán most már talán azt állíthatom, hogy igazán szép munkák jönnek ki a kezem alól, bár még kiállításra vinni nem mertem őket... de egyszercsak ez is be fog következni :)
Keresztszemesek mellett természetesen mindenre nyitott vagyok, decoupageolni például nagyon szeretek.
Nagy vágyam viszont, hogy megtanuljak kötni, horgolni és patchwork-ös dolgokat kreálni :) Remélem egyszer idáig is eljutok! Talán a segítségetekkel!?!?

Most pedig, mutatnék néhány képet... ezekkel pepecseltem én eddig :) :

Felső sor:
- Spongyabobból és Patrikból egy óra készült, de itt még mutatók nélkül láthatjátok.
- Az első munkám a tevék, amit anyukám nagyon szeret. Mindkettőnk nagy szíve vágya egyszer eljutni Egyiptomba... így nem is csoda, ha a lakás bejáratához került ez a képecske :)
- A táncoló lányokra nagyon büszke vagyok, és anno, még fórumozó (nlc.hu) koromban sokan beleszerettek, és bökögették ki utánam.
- Vitruvius tanulmányom ajándékba készült.
- Kannás óra egy nagyon mutatós darab. A mintán 4féle barna árnyalatot láthattok, amit megbolondítottam egy bronz színű mutatóval, illetve a kerete (habár itt nem látszik) több rétegű, mivel az óraszerkezetnek kellett a hely és így az üveges 3 képkeretet ragasztott össze (sötét barna - világos barna - sötét barna)
Középső sor:
- Pipacsok a kedvenc virágaim és anyukám konyhájának a díszei.
- Napraforgóimból óra lesz... csapott négyszög keretet képzelek el neki.
- Madárkám, ha jól emlékszem Lanarte készletből
- Anyák napi ajándék a Keresztszemes magazinból
- Chat Noir!!! hm... egyenesen lamúr van közöttünk, szívszerelem :) Szintén K.szemes magazinból...
A párom mikor Párizsban volt kiküldetésben (no, meg akkor kicsit szétnézni), be is szerzett nekem egy Chat Noir-os pólót, hűtőmágnest (a gyűjteménybe) és egy gyűszűt is, amit nagyon imádok :D
Alsó sor:
- Páromnak készült Eiffel-torony :)
- Gésáim
- Love & Love 2... ha már szerelem van... akkor ilyennek is kell lennie :)
- Champagne, egy, a borokat szerető ismerősnek készült ajándékba.

Ezek mellett még készítettem miniket, csak sajnos fotó nem készült róluk, illetve keresztlányomnak csináltam babaköszöntőt... végül, 1,5 pávával büszkélkedhetek... az egyik kész (fekete-fehér, később fotózom), a másik pedig készen lenne már, ha nem fogytam volna ki egy színből, amit azóta is keresek :( ... de egyszer csak azzal is büszkélkedhetek, remélem! :)

Most elköszönök... mert ahhoz képest, hogy egy kis beköszönőt terveztem, hosszúra sikerült :)

Kedves olvasóm, gyere legközelebb is, várlak szeretettel! Legyen szép napod!!! :)

Boldogság Vár :)

4 megjegyzés:

latinka írta...

Üdvözlet a blogozók világában! Szépeket alkottál!

Unknown írta...

Köszönöm szépen a dícséretet és azt, hogy benéztél :)

Ibcsy írta...

Üdv itt:-)Szépek az x-szemeid:-D

Unknown írta...

Üdvözöllek én is téged :) köszönöm! volt velük munka bőven :)