Címkéim

ABC (5) advent (1) ajándék (28) album (4) állatok (4) American School of Needlework (1) angyal (5) anyák napja (2) Art Nouveau (2) Artesanato em PET (1) babzsák (2) beköszönés (2) bogár (1) Bridal Couture magazin (1) By Sam Hawkins (1) By Sue Cook (1) By Teresa Wentzler (1) By Terrece Beesley (1) Christmas Friends magazin (1) Cross My Heart Inc (1) Cross Stitch and Beading (1) Cross Stitch Australia (3) Cross Stitcher magazin (1) csibe (5) csillag (5) csizma (1) csomagolás (1) decoupage (3) design (1) diabetikus (1) díjak (5) Dimensions (2) DMC (1) download (15) drót (1) edényfogó (1) ELADÓ/RENDELHETŐ (10) esküvő (19) felirat (1) felvarró (5) filc (10) film (1) fonal (1) fonal átváltás (1) Fűszernövények (1) gépész (1) gépi hímzés (10) gomb (1) gondolatok... (1) gyerekeknek (8) gyerekszáj (1) gyerekszoba (4) gyermekekért (2) gyertya (1) gyöngy (3) gyöngyfűzés (1) gyöngyszövés (1) gyűrűpárna (4) hagyományok (3) harang (1) hímzés (15) Hírös Kötő Klub (1) hóember (6) hópehely (1) horgolás (5) hölgyek (4) húsvét (14) idézet (16) italok (2) járművek (5) játékok (21) Jeanette Crews Designs (1) Jill McDonald (1) Jill Oxton (4) kalendár (1) karácsony (32) karácsonyfa dísz (9) karikatúra (1) karkötő (3) katica (2) kávé (1) kendő (1) képek (27) képzés (1) keresztszemes (51) Keresztszemes magazin (1) kirándulás (6) kitűző (6) kokárda (1) konyha (2) könyvjelző (6) kötés-horgolás (16) kutya (1) lakberendezés (1) lepke (2) letöltés (19) lisztérzékenység (3) Looney Tunes (1) maci (1) macska (1) madarak (13) magasságmérő (1) mese (2) Mindennapok... (9) minta (39) mozdony (1) munkáim (48) naptár (2) Needle Treasures Borderlines (3) nosztalgia (1) növények (6) nyaklánc (1) nyár (2) nyuszi (6) OFF (5) órák (2) origami (4) ötletek (12) pályázat (1) papír (13) Parati guida de punto crochet (1) párna (3) páva (3) pénzkereset (1) PET palack (1) picasa (10) pingvin (1) quilling (4) recept (2) rénszarvas (1) Ross Originals (1) rózsa (4) ruha (4) sablon (1) sütemény (2) szalag (3) szalamandra (1) szaloncukor (1) szalvéta (1) szegély (1) szerelem (2) szilveszter (1) szitakötő (1) szív (2) születésnap (1) tábor (3) tájak (1) társasjáték (2) táska (5) teatasak (2) tél (1) télapó (5) tenger és part (1) termékminta (1) természetes anyagok (1) textil (2) The Gold Collection (2) Tina magazin (1) tojás (4) tojástartó (2) TOPP sorozat (1) Trabalhos em BARBANTE (1) Trabalhos em corche (1) Transformers (1) tutorial (3) Tündérek / Fairies (3) UB Design (1) újrahasznosítás (3) újság (13) üdvözlőlap (2) üveg (1) valentin nap (4) varrás (47) vers (5) vicc (1) videó (2) világnap (3) virág (19) zene (2) zenekar (1)

2011. november 7., hétfő

Nagy lépések és köszönet olvasóimnak :)

Nagy lépésnek tartom, hogy már hirtelen a blog túlszaladt a 10.000. látogatón, illetve 10 helyett ez már a 11.-et is eléri nagy örömömre :)
Szeretném megköszönni mindenkinek, hogy lassacskán már egy éve jöttök, olvasgattok, kommenteltek nálam legyetek akár alkalmi, vagy rendszeres olvasóim :) Nagyon hálás vagyok érte!!!!!

Eleinte nem tudtam mi fog kisülni ebből a blogolásból, nem tudtam mennyire lesz hosszú távú a dolog, de talán, hogy már ennyien látogattok meg nap, mint nap, elfogadhatom a tényt, hogy megéri, mert itt vagytok velem és tiszta szívvel támogattok a folytatásban :)

A továbbiakban szeretnék mindenkit arra bátorítani, hogy elsősorban jöjjön máskor is, másodsorban pedig merjen írni nekem és kérni tőlem, mert sosem tudhatja, hogy a kincses ládikámból milyen ötleteket, mintákat húzok elő... lehet, hogy ott lapul az is, amit már évek óta keresett, mégsem talált meg sehol :) Szóval bátran!!!
Írjatok, kérjetek!!! :)

Ebben a bejegyzésben úgy gondoltam, hogy ha már köszönetet mondok, akkor azt tételesen teszem, hiszen a technika ördöge sajnos nem teszi lehetővé, hogy olvasóimat mindenki láthassa (sorszor sajnos én sem látom őket), így engedjétek meg, hogy bemutassam azt az 58 embert, aki folyamatosan látogat engem, illetve velem együtt blogolnak rendületlenül jobbnál jobb bejegyzésekkel, amikért csak irigykedni tudok, hiszen ők is rettentő ügyes kezűek, ötletesek :)

Olvassátok őket is szeretettel, én is azt teszem :)

Zitu
Molnár Erzsébet
Anita
Mónika
Kata
Dóri
Rushhour
Katha
Kinga
Kuruczné Keserű Mária
Táborosi Anikó
Angelika P
Edina
Piroska
Gréti
Monyokard
b.szilvia
Vike

Köszönöm nektek, hogy vagytok :)

*(Lányok!!! Szeretném ide felsorakoztatni mindenki blogját. Kérlek benneteket, hogy akinek nem tudom a blogcímét, írja meg nekem és kiteszem ide! Köszönöm :) )

14 megjegyzés:

bruercsi írta...

Gratula!! :)

Unknown írta...

Köszi :) Nem gondoltam volna, hogy eljutok idáig :D

Anik írta...

Ez annyira aranyos, és még sehol másnál nem láttam ilyet, hogy név szerint mindenkit felsorolsz, és így köszönöd meg, hogy rendszeres olvasóid vagyunk!!! :)))) Blogolj továbbra is ilyen sokat!!! (Vagy még többet:)))

Susu írta...

Gratulálok! :)
Örömmel jövök ezután is!;)
susubloglistaja.blogspot.com

Unknown írta...

Anik! Még jó, hogy "csak" 58-an vagytok :) Így is tegnap óta íródik a bejegyzés, mire levadásztam a többség blogját :) Mert ugye akinek a neve benne van, könnyen tudom azonosítani, de akinek nincs, az tud fejtörést okozni :D

Köszi SUSU!!! Betettelek téged is :)

Gyertek, gyertek! Szívesen látlak mindannyiótokat :)
Meg aztán... kérjetek, ha van ötlet :) Könnyebb úgy blogolni, ha célirányos az ember :)

Ányi írta...

Micsoda kedves ajándék nekünk! Egyrészt, megtiszteltetés, hogy kint van az ember neve, másrészt öröm, hogy másokat is megtalál!

Monica írta...

Gratulálok neked!
Ha már így felkínáltad, élek a lehetőséggel!
Ezer meg egy éve szeretnék sálgyűrűket készíteni, minimum duplasorosat, és nem mikro, hanem inkább nagyméretű, esetenként kétlyukú tibeti ezüst távtartókkal. Nincs véletlen abban a kincses szelencében egy leírás, vagy tipp a készítéshez?
:D

Zsuzska írta...

Én is szívből gratulálok, blogtársnő! :-) Csak így tovább, vagy még "ígyebben"! :-D
Zsuzska (kotetlenek.blogspot.com)

Jutka írta...

Gratulálok!
Jó ötlet a bloglistád:)
Hasonló gondolatom nekem is volt, de sok olvasómnak hiába keresem nem találom az elérhetőségét, hiszen aki az én "műveimre" kíváncsi szeretném megnézni az Ő munkáit is és nem találok elérhetőségét mit tegyek?

Unknown írta...

Úgy örülök, hogy milyen kis dolognak is tudtok örülni... hihi... együtt örülünk :D

Monica! Sajnos ilyenem nincs, ezzel megfogtál :)

Zsuzska! Kitettelek, köszi a címét :)

Jutka! Elég nagy munka volt. első körben felsoroltam mindenki nevét, aki ugye szerepel az olvasóim között. Egy részüknek ugye kidobja a rendszer, hogy mi a blogjuk címe, velük egyszerű a helyzet, aztán ott vannak azok, akiket ténylegesen személyesen is ismersz, vagy csak sokat beszélsz velük interneten keresztül. Őket természetesen ez alapján könnyebben megtalálod a neten, szinte rutinból.
Végül maradtak a cím nélküliek. Akiknek érdekesebb a nevük, tehát nem simán a keresztnevüket használják, azokat beírod a google-be + odaírod, hogy blogspot. Ha szerencséd van megtalálod... ha még így sem, akkor írd ki így a blogodra, mint én is tettem, aztán várd, hogy jelentkezzenek (mint pl. Susu és Zsuzska is), aztán már mehetsz is kuksolni a jobbnál jobb irományaikat :)
Nálam ez volt a szisztéma :) Nem véletlen, hogy ezt a "rövidke" bejegyzést 2 napig írtam :D

Miboly írta...

Én is gratulálok és köszönöm, hogy engem is felsoroltál.
Miboly (miboly76.blogspot.com)

Unknown írta...

Már frissítettem is :) Köszönöm :)

Vera írta...

Szép gesztus... gratulálok...és mennyi idő mire összeírtál bennünket...

Unknown írta...

köszönöm :) Sokáig tartott, de szerintem már megérte, ha örültök ennek a kis apróságnak :)