Címkéim

ABC (5) advent (1) ajándék (28) album (4) állatok (4) American School of Needlework (1) angyal (5) anyák napja (2) Art Nouveau (2) Artesanato em PET (1) babzsák (2) beköszönés (2) bogár (1) Bridal Couture magazin (1) By Sam Hawkins (1) By Sue Cook (1) By Teresa Wentzler (1) By Terrece Beesley (1) Christmas Friends magazin (1) Cross My Heart Inc (1) Cross Stitch and Beading (1) Cross Stitch Australia (3) Cross Stitcher magazin (1) csibe (5) csillag (5) csizma (1) csomagolás (1) decoupage (3) design (1) diabetikus (1) díjak (5) Dimensions (2) DMC (1) download (15) drót (1) edényfogó (1) ELADÓ/RENDELHETŐ (10) esküvő (19) felirat (1) felvarró (5) filc (10) film (1) fonal (1) fonal átváltás (1) Fűszernövények (1) gépész (1) gépi hímzés (10) gomb (1) gondolatok... (1) gyerekeknek (8) gyerekszáj (1) gyerekszoba (4) gyermekekért (2) gyertya (1) gyöngy (3) gyöngyfűzés (1) gyöngyszövés (1) gyűrűpárna (4) hagyományok (3) harang (1) hímzés (15) Hírös Kötő Klub (1) hóember (6) hópehely (1) horgolás (5) hölgyek (4) húsvét (14) idézet (16) italok (2) járművek (5) játékok (21) Jeanette Crews Designs (1) Jill McDonald (1) Jill Oxton (4) kalendár (1) karácsony (32) karácsonyfa dísz (9) karikatúra (1) karkötő (3) katica (2) kávé (1) kendő (1) képek (27) képzés (1) keresztszemes (51) Keresztszemes magazin (1) kirándulás (6) kitűző (6) kokárda (1) konyha (2) könyvjelző (6) kötés-horgolás (16) kutya (1) lakberendezés (1) lepke (2) letöltés (19) lisztérzékenység (3) Looney Tunes (1) maci (1) macska (1) madarak (13) magasságmérő (1) mese (2) Mindennapok... (9) minta (39) mozdony (1) munkáim (48) naptár (2) Needle Treasures Borderlines (3) nosztalgia (1) növények (6) nyaklánc (1) nyár (2) nyuszi (6) OFF (5) órák (2) origami (4) ötletek (12) pályázat (1) papír (13) Parati guida de punto crochet (1) párna (3) páva (3) pénzkereset (1) PET palack (1) picasa (10) pingvin (1) quilling (4) recept (2) rénszarvas (1) Ross Originals (1) rózsa (4) ruha (4) sablon (1) sütemény (2) szalag (3) szalamandra (1) szaloncukor (1) szalvéta (1) szegély (1) szerelem (2) szilveszter (1) szitakötő (1) szív (2) születésnap (1) tábor (3) tájak (1) társasjáték (2) táska (5) teatasak (2) tél (1) télapó (5) tenger és part (1) termékminta (1) természetes anyagok (1) textil (2) The Gold Collection (2) Tina magazin (1) tojás (4) tojástartó (2) TOPP sorozat (1) Trabalhos em BARBANTE (1) Trabalhos em corche (1) Transformers (1) tutorial (3) Tündérek / Fairies (3) UB Design (1) újrahasznosítás (3) újság (13) üdvözlőlap (2) üveg (1) valentin nap (4) varrás (47) vers (5) vicc (1) videó (2) világnap (3) virág (19) zene (2) zenekar (1)

2012. július 15., vasárnap

Ismét díjat kaptam! - Liebster Award

Ismét díjat kaptam, amit nagyon szépen köszönök Mamintinek, a zöld tündérnek, azaz a Tündérzug írójának :)

Lehet, hogy én vagyok sokak között kezdő blogos, és nekem nem volt időm megunni, de mostanában rábukkantam 1-2 bejegyzésre, ami arról szól, hogy nem kérnek több ilyen díjat, köszönik szépen.
Nos, én úgy gondolom, hogy a blogosok világában olyan kevés alkalommal van lehetőségünk arra, hogy valami kapcsán visszajelzést kapjunk a "munkánkról", ezért én ezekkel a bejegyzésekkel szemben pár sorral szeretném megköszönni mindazoknak a díjakat, akik kitalálták, akik megkapták és továbbadták, illetve akiknek mi továbbadhatjuk.
Hogy miért köszönöm ezt?
Csupán azért, mert ezáltal is érezzük azt, hogy nem vagyunk egyedül, figyelemmel kísérnek bennünket, még ebben a rohanó világban is!
Tudom, hogy sokak olvasnak bennünket, de közülük a harmada sem tesz megjegyzést... de ilyenkor mindig mosoly kerül az arcomra, mert tudom, hogy nem csak véletlenül kattintottak az oldalra, hanem azért, mert a háttérben lévők fontos, hogy mit kaphatnak tőlem, illetve úgyszintén megköszönik, amit én adhatok nekik.
Odafigyelést, tiszteletet, támogatást és néhány jó szót!

Tehát köszönöm mindenkinek! Neked is, ki e pár sort olvasod!

És most lássuk, milyen díjról is van szó!?

A díjjal járó feladatok:
1. Mindenkinek 11 dolgot kell mondania magáról.
2. A jelölő mindegyik kérdésére válaszolni kell. 
3. 11 kérdést kell feltenni a jelölteknek.
4. 11 embert meg kell jelölni és linkelni.
5. Nincs visszaadás, visszajelölés.

11 dolog rólam:
  1. Örök mosolygó és optimista vagyok, aki szeret jókat, nagyokat nevetni.
  2. Bármit gondolok, a szememre van írva... ha csodálkozom, jót szoktak rajtam mosolyogni :)
  3. Imádok programokat szervezni. Tervezem, hogy egy rendezvényszervező tanfolyamot elvégzek, mert ez még hiányzik az életemből.
  4. Szeretem magam fényképekkel körülvenni, mert jó hangulatot teremtenek a lakásban.
  5. Szeretem a bárányfelhőket nézegetni, bennük figurákat keresni.
  6. Nem szeretek TV-t nézni, mert sok értékes időt vesz el az emberektől. Helyette szívesebben beszélgetek, sétálok, társasozom.
  7. Szeretek utazni, kirándulni, nagyokat sétálni a természetben, mert megnyugtat és összehozza az embereket. Szerintem akkor a legszebb, amikor virágba borulnak a fák!
  8. Szeretek színházba járni.
  9. Nagyon fontos számomra a család és barátaim. Mindig kiállok értük.
  10. Elgondolkodtató könyveket szeretek olvasni.
  11. Éjszaka szeretek az ablakban állni és nézni a fényeket :)

Maminti kérdéseire a válaszaim: 
1. Hogyan/miért választottad a blogos nevedet (nickname) és/vagy a blog nevét?
Anyum adta az ötletet tudtán kívül. 3.5 éve, mikor a párommal összekerültünk, azt mondta, hogy ha a mi környezetünket pár szóval le kellene írni, akkor csak annyit mondana, hogy "Ez a Boldogság vára!". Nos... hát innen a név :)

2. Mi a kedvenc színed/színárnyalatod?
Igazán sosem gondolkoztam el rajta, hogy mi lenne az én kedvenc színem, talán nincs is ilyen. A barna, a zöld, a fehér, a kék és a bordós-piros áll talán hozzám a legközelebb.

3. Mik azok a dolgok, amikre igazán büszke vagy?
Mindig önállóságra próbáltak nevelni, ezért arra vagyok büszke, hogy a jég hátán is megélek, ha olyan a helyzet. Lehetetlen szerintem nincs :)

4. Van-e valamilyen dolgod, amit eddig féltél kipróbálni, de igazából azért szeretnéd?
Olyan dolgot nem tudnék mondani, aminek kipróbálásától féltem, legfeljebb még idő nem akadt rá... de egyszer az is meg lesz :)

5. Milyen a kedvenc bögréd vagy csészéd?
Narancssárga alapú bögrén van egy mosolygós csiga :)

6. Van-e olyan hely a közeledben (akár park vagy egy kis zug vagy egy fa töve), ahol szívesen ücsörögsz? Miért szeretsz ott lenni?
Nincs kifejezetten ilyen hely. Mindig ott érzem jól magam, ahol a család jön-megy, vagy ahogy én hívom, ahol "szuszognak" körülöttem :)

7. Van-e olyan kézbe fogható tárgyad, amihez különösen szép emlék fűződik?
Az apai mamám 5 éves koromban vásárolt nekem egy különleges medált, amit az általános iskolás ballagásomra szánt. Nem sokkal később elhunyt és a medál eltűnt. A ballagásom előtt 1 héttel került elő, mintha tudta volna, "itt az idő" :) Azóta szinte folyamatosan hordom, már 11 éve :)

8. Van-e valami, amit szeretnél megtanulni/elkezdeni tanulni 1-2 éven belül?
Rendezvényszervezést szeretném megtanulni... emellett próbálkozom a kötéssel, horgolással, gépi hímzéssel, varró géppel varrással. Azt hiszem nem unatkozom, másra már rá sem merek nézni, mert szétaprózódom és nem jutok a végére egyiknek sem :)

9. Van-e/volt-e olyan idősebb ember a környezetedben, aki rendkívül közel áll/állt a szívedhez? Miért?
A nagymamáimra mindig felnéztem.
Az apai mamás sajnos már nincs kötünk. De amikor még velem lehetett, mindig kitalált valamit, amivel közösen pepecselhettünk. Úgy gondolom, hogy tőle örököltem az örök kíváncsiságomat és varrhatnékomat :)
Az anyai mamám rendkívül határozott jellem, aki a családjának él. Én is így próbálom élni az életem!

10.Van-e kedvenc betűtípusod? Milyen jellemzői vannak?
Ha már keresztszemezek, akkor íme a minta!
Őket szeretem a legjobban, mert ugyan nem szögletesek, de nincsenek is túlbonyolítva!


11. Volt a gyerekszobádban valami, ami igazán jó érzéssel töltött el? Mi volt az?
Az "álom tablóm"! Azaz mindössze egy nagy lap kivágott képekkel, feliratokkal, rajzokkal a vágyaimtól és terveimről. Azóta már megvalósítottam közülük jópárat :)

Akiknek továbbítom:
  1. Anyecs
  2. Latinka
  3. Magyar Otthon - Szandra
  4. Cicurka
  5. Belinda
  6. Mamis
  7. Bánász Erika
  8. Ursa Minor
  9. Napos
  10. Álomjáró-Bozsomati
  11. Kria
Az én kérdéseim:
  1. Honnan jött a blogírás ötlete, mi ösztönzött rá?
  2. Mi a kedvenc növényed és miért?
  3. Van olyan zene/film, amit ha meglátsz libabőrös leszel és látnod/hallanod kell megint?
  4. Mi a legrosszabb tulajdonságod?
  5. Milyen az állomállásod?
  6. Mi a legnagyobb sikered az életedben?
  7. Mi a legkedvesebb emléked? Miért?
  8. Melyik a kedvenc évszakod?
  9. Napozni vagy lubickolni szeretsz inkább?
  10. Melyik a kedvenc színed?
  11. Szoktál jelentkezni blog játékra? Miért? Maga a játék öröme motivál, vagy a nyeremény? (ha az utóbbi, mi az?)
Köszönöm szépen Maminti, hogy rám gondoltál ;)

9 megjegyzés:

Belinda írta...

Nagyon szépen köszönöm a díjat! :) A megtiszteltetést, és azt, hogy gondoltál rám.:) Ilyenkor külön öröm, hogy milyen jó társaságba kerül az ember.:)

latinka írta...

Köszi,hogy gondoltál rám:))

Unknown írta...

Nagyon szívesen lányok! Reméltem, hogy örülni fogtok neki :)

Magyar Otthon írta...

Nagyon köszönöm a díjat :)
A varrógép leírást pedig nem felejtettem ám el, csak költözés miatt még nagyon be vagyok havazódva. De ami késik... :)

Unknown írta...

Szívesen :) A varrógép leírását közben megtaláltam és lelkesen lapozgatom :)

Ányi írta...

köszönöm a díjat, bár mostanában nem nagyon szolgálok rá, éppen ezért különösen jól esett, hogy nem felejtettél el. Köszönöm! :)

Unknown írta...

Igyekszem fejben tartani azokat, akik szorgosan figyelemmel kísérnek, kísértek engem is :) Így csak bátran! Zsebeld be a díjat :)

Álomjáró-Bozsomati írta...

Csak most vettem észre! :-)
Köszönöm a díjat! Igyekszem válaszolni is rá!

Unknown írta...

Nagyon szívesen :)